Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Actie: Samenkopen: Soldeerstations
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Aoyue 936 soldeerstation.jpg
Naam Samenkopen: Soldeerstations
Locatie Space
Datum oktober 12, 2016 00:00:00 - oktober 18, 2016 00:00:00
Contact WitchDoc
Info Kwantumkorting
Aoyue 936 soldeerstation.jpg File:Aoyue 936 soldeerstation.jpg


Wat

Enige tijd geleden hebben we twee AOYUE* soldeerstations aangeschaft. Omdat deze goed bevallen en relatief weinig kosten hebben we besloten er nog vier extra aan te schaffen. Nu blijken we bij afname van vier of meer soldeerstations een kwantumkorting te krijgen. Daarom heb ik besloten hier een kleine samenkoop actie van te maken, voor 35 euro** ben jij ook de trotse eigenaar van dit soldeerstation. Natuurlijk kunnen er ook andere artikelen zoals tin, extra punten e.d. besteld worden, wat mij betreft ook willekeurig andere items uit het aanbod van eleshop, geef even aan welke artikelen je wil hebben.

* De naam AOYUE is volgens onbevestigde bronnen gebaseerd op de kreet die je uitstoot wanneer je in contact komt met het hete uiteinde van deze bout.
** Exclusief verzendkosten, een kleine bijdrage aan de verzendkosten van 6,95 euro voor de totale bestelling wordt op prijs gesteld!

Wanneer

Ik ga 19 oktober 2016 de bestelling plaatsen, dan moet ik dus weten wat je wilt bestellen. Voeg hieronder je naam toe of stuur mij een mailtje. Ik overleg even met BugBlue wat financieel de makkelijkste optie is.

Gesloten