Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken

Stem hieronder in iedere tabel a.u.b. één keer ( Door het getal naar keuze met 1 op te hogen ).

Welke dag
Voorstel Stemmen
Dinsdagavond 5
Vrijdagavond 1
Zaterdagavond 0
 • N.B.
  • Di. niet tijdens meet
  • Vr. afwisselen met vak.dia's?
  • Za. pas vanaf 21:00.


Hoe lang
Voorstel Stemmen
Één avond 3
Twee avonden 1
Één avond + vrij werken 1
 • N.B.
  • Hiermee bedoel ik: hoe lang wil je aan één project werken?


Hoe vaak
Voorstel Stemmen
Iedere week 0
Twee-wekelijks 4
Iedere maand 2


Lurwah mei 28, 2011 22:30 (CEST): Wat nu voor meer enigszins vaststaat is:

 • prijs +/- 5 euro, inschrijven is betalen
 • op de introductie-avond meteen samen hacken

Vrij overleg

Lurwah mei 23, 2011 22:22 (CEST):

Laat hier weten of je het liefst hebt dat de Hacktiviteit op een aparte avond (middag?) wordt georganiseerd of misschien liever aansluitend op de meta-meet vergadering. Wil je daadwerkelijk dat er tijd wordt gemaakt om met zijn allen de deelnemersruimte in te duiken, of wil je alleen de spullen krijgen, erover nadenken en in je eigen tijd hacken? Wil je de Hacktiviteit op dezelfde avond afsluiten, of op een later moment (misschien bij aanvang van de volgende Hacktiviteit)? Welke frequentie? Wil je zelf betalen voor de meuk, of moet de stichting dat regelen? Hoeveel ben je bereid te betalen?


RickDeckardt mei 23, 2011 22:49 (CEST) :

Avond, icm meta-meet, of anders op een eigen avond, bij voorkeur vrijdagavond. Eens per maand, max 2x per maand. Ben bereid max. 5 euro per keer te betalen voor materiaal, maar minder is altijd beter (1-2 euro). Hoe lang erover na te denken ligt meer aan wat voor hackspul er gehaald is. De tijdsdruk van binnen 1 avond kan wel erg leuk zijn, naderhand afsluiten met een lekker drankje is ook niet onaardig :)


Smokkelaar mei 23, 2011 22:53 (CEST):

ik vind dat er tijd gemaakt moet worden om met z'n allen de deelnemersruimte in te duiken. wil de activiteit ook meteen die avond afsluiten, heb thuis genoeg andere dingen te doen. Zelf betalen voor de meuk vind ik prima (tot max 10 euro en van te voren moet dit aangekondigd zijn). om de week op dinsdag avond. heeft mijn absolute voorkeur


T11r mei 24, 2011 14:06 (CEST):

Dit zijn juist de dingen waarvoor ik graag een keer vanuit Deventer zou komen, het liefst in het weekend. Budget max. 10 euro


WitchDoc mei 24, 2011 15:03 (CEST):

Een avond lijkt mij op zich ook wel gezellig, meteen afsluiten hoeft voor mij niet. Ik kan me voorstellen dat je een aantal avonden aan dezelfde hactiviteit werkt (en de objecten tussendoor achter "slot en grendel" staan).

MacSimski mei 28,3022, laat:

In een enkele avond iest in elkaar zetten of maken is leuk, maar dan zou ik zeggen vroeg op de avond met pizza's erbij. budget 10 euro inc voedsel. ik kan me voorstellen dat gereedschap een bottleneck gaat vormen.

Moem mei 28, 2011 23:40 (CEST):

Ik vind afwisselen met meta-meet-avond prettig. En samen knutselen, dan eventueel thuis verder, en dan de keer daarna samen afmaken lijkt me een mooi tempo. Dat lukt ook mensen die het druk hebben, en je doet elke maand iets nieuws.
Ik vind drie euro materiaal per keer een mooi bedrag. Ook een leuke uitdaging voor de bedenker/inkoper. Soms hebben we trouwens ook genoeg exemplaren van een gebruikt/overtollig materiaal al in de space liggen.

CookieMonster mei 29, 2011 02:52 (CEST)

Budget van 5 euro lijkt me prima, maar minder is meer. Dinsdagavond (afgewisseld met de meta-meets) vind ik ideaal. Meerdere avonden aan hetzelfde project werken lijkt me op het eerste gezicht wenselijk, maar ik denk dat we daarmee moeten experimenteren. Indien meerdere avonden, dan ben ik voorstander van 'achter slot en grendel' - niet zozeer om er een wedstrijd van te maken, maar om excessief hacken te voorkomen. Nog 1 punt: het aantal aanmeldingen moet ver van te voren vast staan om stuff van DealExtreme te kunnen gebruiken. Of het moet op de gok ingekocht worden...