Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken

Vertonen van video's van de diverse projekten om Babbage's machines te bouwen (o.a. Difference Engine in meccano en lego). -- Stoneshop sep 23, 2011 12:32 (CEST)

We kunnen een mooi plaatje maken met een portret van Lovelace en een tekst als 'World's First Computer Programmer', dat printen op opstrijkpapier, en dan in de space samen onze eigen Ada Lovelace T-shirts maken. -- Moem sep 23, 2011 19:43 (CEST)

Kunnen we vermijden om haar aan te duiden als 'Ada' terwijl we het ook over 'Babbage' hebben? Zo lijkt het bijna een kind/ouder- of student/docentrelatie, en dat is hier niet aan de orde. Als we hem geen Charles kunnen noemen, dan haar ook geen Ada. Moem

  • Volledig mee eens. Dan lijkt mij volledige naam, of alleen Ada. En dan waar nodig hetzelfde voor Babbage doen. Pas maar aan. Lurwah sep 24, 2011 20:09 (CEST)
    • Done. Kijk maar even of het je bevalt. Charles Babbage is de enige Charles in het verhaaltje, dus we kunnen hem best hier en daar met alleen Charles aanduiden. Overal volledige namen is wel erg stijf. Moem sep 24, 2011 21:51 (CEST)