Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Project: Makerspaces Contest
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Makerspaces Contest 2015 Picture.jpg

Makerspaces Contest

Naam Makerspaces Contest
Door Moem, SA007, Jos, Stoneshop, Duur, dvanzuijlekom, Bix, ...
Status Afgerond
Madskillz Alle, Uitleggen
Doel / Omschrijving
We gaan wat winnen.
Alle Projecten - Project Toevoegen
File:Makerspaces Contest 2015_Picture.jpg noez

Er is een leuke maker/hackerspaces-contest gaande op Instructables en wij doen mee! We kunnen allerlei prijzen winnen en daar zitten best heel bruikbare bij. Plus, natuurlijk, de bragging rights.

We hebben een eigen group en daar kun je je bij aansluiten. We hebben niet alleen maar topkwaliteit Instructables nodig; gewoon veel is ook goed. Dus denk niet dat je niets kunt maken dat goed genoeg is.

Met een Instructable die meedoet aan deze speciale groepswedstrijd kun je ook nog meedoen aan de normale, individuele wedstrijden. Dubbele kansen dus.

We hebben al dertien Instructables gemaakt en ze zijn bijna allemaal featured. We hebben nog tot 31 augustus de tijd! Wil je meedoen? Gaaf! Meld je dan aan. Hiermee hebben we de prijs voor 10 featured instructables al binnen, een realistische kans voor een betere groepsprijs is er niet, aagezien daarvoor minstens 40 extra instructables zouden moeten komen in een goede 2 weken, maar er zijn nog steeds prijzen te winnen.
- Elke extra user maakt ons prijzenpakket groter (er komt een 'Instructables price pack' bij voor elke deelnemer die post, tot en met acht stuks).
- Er zijn nog steeds wat leuke individuele prijzen te winnen. O.a. een gaaf lasapparaat, een Ultimaker 2 en cadeaubonnen.

Wie

Wat

Onze collection van inzendingen staat hier.