Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Hacktiviteit: Hacktiviteit 31 januari 2012
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Hacktiviteit.jpg
Naam Hacktiviteit 31 januari 2012
Locatie Hack42
Datum 31 januari, 2012 19:30:00 - 31 januari, 2012 22:30:00
Contact Lurwah
Info Goede voornemens: meer hacken!
Voorzitter Lurwah
Hacktiviteit.jpg File:Hacktiviteit.jpg


Een periodiek terugkerende hack-activiteit waarbij wij in teamverband gaan hacken aan een specifiek voorwerp. Het hackbare object wordt van tevoren bepaald en aangeschaft door de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld goedkope meuk zijn van de Action, DealeXtreme, Blokker, et cetera.

Deelnemers krijgen tijdens de inschrijving te horen wat het Groot Hackbaar Object is. Na de inschrijving worden de teams gevormd en heeft ieder team een week de tijd om zich voor te bereiden op de Hacktiviteit.

Het Mysterieus Hackbaar Object wordt pas tijdens de hacktiviteitsessie onthuld. Je bent verplicht het MHO in je plannen voor het GHO te verwerken. Dit verrassingseffect doet een groot beroep op de creativiteit en fantasie van deelnemers.

Ga voor meer informatie naar de Hacktiviteit-pagina.

Het GHO

De inschrijving voor de Hacktiviteit van 31 januari is geopend! Schrijf je in en bedenk alvast wat je wilt gaan maken. Na het inschrijven worden de teams gevormd en kun je concrete plannen maken en eventueel extra spullen aanschaffen.
Het GHO van deze Hacktiviteit is: Een strijkijzer! Succes!

Belangrijk

De inschrijving sluit op 24 januari 2012 om 23:59:59. Besluit je na de deadline nog mee te willen doen, neem dan contact op met Lurwah.

De kosten voor deze Hacktiviteit zijn €10.00 per team. Indien er geld overblijft gaat dit naar Hack42 of een volgende Hacktiviteit. Betalen kan vooruit of op dezelfde avond, via overschrijven, PayPal, contant, of zelfs ons superhippe kassa-systeem, aan de contactpersoon. Zorg dat je duidelijk aangeeft dat het voor de Hacktiviteit is, tip: gebruik het woord "Hacktiviteit".

Ga uit van teams van twee personen. Bij een oneven aantal Hacktivisten zullen er teams van drie mogelijk zijn. Geef voorkeuren voor juist wel of niet in grotere teams aan.

Als je mee wilt doen, schrijf je je in. Als je je inschrijft, doe je mee. Het GHO en MHO worden vooraf ingekocht, dus willen we graag weten hoeveel we nodig gaan hebben. Niet inschrijven betekent dus dat het waarschijnlijk is dat je niet mee kan doen.

Gasten zijn welkom, zorg er uiteraard wel voor dat we weten dat ze komen!

Teams

Team 1

Sierlamp (met smileys).

Team 2

Een "stuk". Het moest een stoom-aangedreven relaissluiter worden, die LEDjes zou lanceren. Maar het werd stuk toen het zijn eigen plastic begon te smelten...

Team 3

Stoomkanon zonder stoom.