Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Hacktiviteit: Hacktiviteit
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Hacktiviteit.jpg
Naam Hacktiviteit
Locatie Hack42
Datum september 27, 2011 19:30:00
Contact Lurwah
Info I Choose You, PiHackChu!
Voorzitter Lurwah
Hacktiviteit.jpg File:Hacktiviteit.jpg


Een periodiek terugkerende hack-activiteit waarbij wij samen en/of op individuele basis gaan hacken aan een specifiek voorwerp. Het hackbare object wordt vantevoren bepaald en (wanneer nodig) aangeschaft door de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld goedkope meuk zijn van de Action, DealeXtreme, et cetera. Deelnemers krijgen tijdens de hacktiviteitsessie pas te horen wat het voorwerp is. Dit verrassingseffect doet een groot beroep op de creativiteit en fantasie van deelnemers.

Ga voor meer informatie naar de Hacktiviteit-pagina.

Belangrijk

De inschrijving sluit op 25 september 2011 om 23:59:59. Besluit je na de deadline nog mee te willen doen, neem dan contact op met Lurwah.

De deadline is dood, leve de deadline! (Je kunt je t/m dinsdagmiddag aanmelden; zet jezelf wel even op de lijst zodra je weet dat je komt.)

De kosten voor deze Hacktiviteit zijn maximaal €4.00 per persoon, indien er geld overblijft gaat dit naar Hack42 of een volgende Hacktiviteit. Betalen kan vooruit of op dezelfde avond, via overschrijven, paypal, contant, of zelfs ons superhippe kassa-systeem, aan de contactpersoon. Zorg dat je duidelijk aangeeft dat het voor de Hacktiviteit is, tip: gebruik het woord "Hacktiviteit".

Als je mee wil doen, schrijf je je in. Als je je inschrijft, doe je mee. Het MHO wordt vooraf ingekocht dus willen we graag weten hoeveel we nodig gaan hebben. Niet inschrijven betekent dus dat het waarschijnlijk is dat je niet mee kan doen.

Gasten zijn welkom, zorg er uiteraard wel voor dat we weten dat ze komen!

Resultaten

Waar de hacktivisten mee bezig zijn geweest.

Deelnemer Project
Lurwah & CookieMonster Camera & Pistool -> Flitspistool
momo Pistool & Cocktailprikkers -> LabRatMobile
aequitas Cocktailprikkerhoedje
Benzene Crazy bug -> Getrainde bug
Moem Crazy bug -> SuperBug; Muggenzapper -> Draagbaar Aureool
BugBlue Elco-gun
Stoneshop Knijpkat & Tuinlicht -> LichtInverter
WitchDoc Muggenzappers & CD-Rom Drives -> Ambtenarensimulatiemachine