Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Hack42 Profiel van RealNeo
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
RealNeo Picture.jpg

RealNeo

Naam RealNeo
Rol Ex-Deelnemer
Is deelnemer Nee
Email Contact g.grudanov@gmail.com
Madskillz:
Programeren, Repareren & Hacken

RealNeo {{#ifexist: | | File:RealNeo_Picture.jpg RealNeo_Picture.jpg


Ik
Mijn naam is German Grudanov aka "RealNeo", ik ben geboren in St. Petersburg, Rusland. Op 6 jarige leeftijd kreeg ik voor mijn verjaardag een computer en ben sindsdien altijd actief geweest met computers, ik ben inmiddels 19 jaar oud en werk full-time als Python programmeur aan een ERP/CRM & Ecommerce oplossing.

Motivatie
Mijn motivatie om deelnemer te worden van Hack42 is onstaan uit frustratie omdat ik mijn vrijetijd niet productief besteed, toen ik achterkwam wat een hackerspace was en waar het voor stond besloot ik om een deelnemer te worden. Ik hoop zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en mensen helpen als ze iets nodig hebben en uiteraad hoop ik om van mijn eraving als Hack42 deelnemer veel te kunnen leren.

Ervaring
Ik heb ervaring met Linux & Windows systemen en kan prima mijn weg vinden daarin, ook heb ik verstand van de hardware dat een computer aanstuurt. Ook kan ik 3D modellen maken en allerlij scripts in Python schrijven om mijn leven een stuk makkelijker te maken.

Interessen
Ik ben geinteresseerd in maken van geautomatiseerde systemen, pc's inelkaar schroeven, reverse engineren & allerlij technische projectjes met Arduino en RaspberryPi.