Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Project: Huisstijl Space v3
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
NoProjectPicture.jpg

Huisstijl Space v3

Naam Huisstijl Space v3
Door Allen
Status Uitvoer
Madskillz Ja
Doel / Omschrijving
Aankleding van de nieuwe space
Alle Projecten - Project Toevoegen

Add your picture plz.

Een nieuwe huisstijl

Tijdens de meeting van 16 feb. heb ik (WitchDoc (overleg)) een voorstel gedaan voor de aankleding van de bar in de nieuwe space. Tijdens die meeting is voorgesteld de stijl die ik voor ogen heb te adopteren als nieuwe huisstijl. Mede door het gebruik van de term steampunk (mijn fout) was het niet helemaal duidelijk wat ik bedoel. Zoals afgesproken heb ik deze pagina aangemaakt om mijn voorstel toe te lichten, met plaatjes enzo.

De stijl

Wat ik voor ogen heb is de industrieele stijl van begin vorige eeuw, denk H-Balken, popnagels, lomp gietijzer, (pijp)leidingen en grote bouten en moeren. Bakeliet, grote ronde meters en messchakelaars. Ik heb hier plaatjes bijgezocht en heb daarbij specifiek de term abandoned machinery gebruikt omdat dat veel hits levert die ik kon gebruiken. Dat levert echter ook plaatjes met vieze, smerige ruimtes. Ik wil even benadrukken dat ik niet voorstel om de space vies en smerig te maken! In tegendeel zelfs, ik zou graag zien dat we bij alles wat we verzinnen, maken of bouwen ter aankleding van de space ook even goed nadenken over hoe het schoon te houden is.

Dat dus. Het oud, gebruikt, beetje verroest of versleten vind ik wel passen en spreekt mij erg aan, hoort ook wel in deze stijl denk ik.

Uw mening?

Alle input is welkom!

Gebruiker:MacSimski

Ga Brazil van Terry Gilliam en City of the lost Children van Jeuneret/Caro kijken voor inspiratie. De computer terminals uit Brazil kunnen we als kassa-computer inzetten op de bar. Daar bewaar ik die andere telex wel voor. https://youtu.be/esSUJJmlPPI verder staat de tandartsstoel al klaar in gaming. :-)

Wel cool. Is bijgaand plaatje ook iets in deze stijl/eventueel te gebruiken ? [[|

Bestand:C:\Users\Hans\Documents\Fotos\ DSC4586 ed.jpg
Electriciteitscentrale Riva, Gardameer

]]

Ik heb wel iets!

Misschien heb je thuis, of ergens anders, spullen liggen die perfect in dit thema passen. Gaaf! Maak er een paar foto's van en mail die aan mij. Dan kan in overleg besloten worden of we de spullen kunnen gebruiken. Het wordt niet op prijs gesteld als je zonder overleg spullen meebrengt en achterlaat in de space.