Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Project: OpbergenMaarDanBeter
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
OpbergenMaarDanBeter Picture.jpg

OpbergenMaarDanBeter

Naam OpbergenMaarDanBeter
Door Bix
Status Cancelled
Madskillz Geen
Doel / Omschrijving
Bestellen van een pallet (minstens) aan coole opruimdozen
Alle Projecten - Project Toevoegen
File:OpbergenMaarDanBeter_Picture.jpg noez

Ik ben al een tijdje op zoek naar een "fijn" opbergsysteem voor mijn foto/video/project/electronica/kleine meuk. Van dat spul dat niet fijn opstapelt maar dat je ook niet kwijt wil. Denk aan onderdelen, opladers, lenzen, nieuwe batterijen, oude harde schijven, nieuwe harde schijven, nou ja, je kent het wel.

Ik wil dat het niet (te) lelijk is, stapelbaar, afsluitbaar en niet meteen stuk is als het een meter naar beneden valt. Alhoewel ik geen fan ben van de standaard donkergrijze kleur zoek ik iets wat niet transparant is. Ik label liever zodat ik de bakken min of meer in zicht kan laten staan zonder dat je de zooi ziet die er in zit.

Zeg zoiets als de klassieke Euroboxen van Auer. Deze zijn niet heel goedkoop, maar als je een pallet besteld begint de prijs al redelijk te zakken richting Ikea Samla niveau *en* heb je geen verzendkosten meer. Een andere kleur klinkt leuk, maar je wilt niet naar de prijs daarvan kijken.

Ik zat aan iets als 45L groot (zie link hierboven) te denken.

Logistiek regel ik, eventueel kunnen we nog wat leuke accessoires bij bestellen.

Animo


Naam ED 64/17 ED 64/22 ED 64/32 Commentaar
Bix 2 5 5 haz no idea
Total
  • Bij Hornbach kosten deze bakken (45l, 60x40x20) 9.50, 30cm hoog (65l) 10.95 en de 27l (40x30x20) 6.60, zonder deksel. Losse deksels (niet lockend of scharnierend) 3.95 voor de 40x30, en 4.95 voor de 60x40. De 60x40 bakken zijn er ook met roosterwanden en bodem, en zijn dan een Euro goedkoper
  • OBI (Emmerich) biedt ook deze bakken aan (eigen merk), nog wat goedkoper dan Hornbach, met een grotere selectie, in transparant, grijs en zwart en met een uitgebreidere selectie accessoires (deksels, scharnierdeksels, inzetrasters). De bakken met roosterwanden/bodem hebben wat fijnere mazen dan die van Hornbach. Stoneshop
  • WitchDoc: Ik heb Trofast van Ikea gekozen voor mijn speelgoed. Een aantal van deze kasten besteld en wieltjes zodat ik er mijn eigen "rolkarren" van kan maken. Voor mijn situatie ideaal.