Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Meeting: Bijeenkomst 1 augustus 2017
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Vrijland Lurwah.jpg
Naam Bijeenkomst 1 augustus 2017
Locatie Hack42
Datum augustus 1, 2017 01:00:00 - augustus 1, 2017 01:00:00
Contact Bestuur
Info Tweewekelijkse bijeenkomst met vergadering
Vorige bijeenkomst: Bijeenkomst 18 juli 2017
Volgende bijeenkomst Bijeenkomst 15 augustus 2017
Vrijland_Lurwah.jpg File:Vrijland_Lurwah.jpgDe metameet is een gezellige - tweewekelijkse - bijeenkomst in Hack42. Een kans voor deelnemers om bij te praten en voor geïnteresseerden om kennis met ons te maken.

Daarnaast gebruiken we de bijeenkomst om te vergaderen. Per agendapunt is tot vijf minuten gereserveerd (voor project-demo's zonodig langer) om het te hebben over zaken die voor Hack42 relevant zijn.

De vergadering begint om 20:00 uur en eindigt na het verdelen van het corvee. De metameet begint zodra de eerste deelnemer komt en eindigt zodra de laatste weggaat.

Het verslag van de vorige keer is hier te vinden.

Agenda

Mededelingen

 • Update vanuit het bestuur
  • Deelnemers per augustus

Gedane zaken

Komende zaken

Lopende zaken

 • Projectreview

Rondvraag

Corvee

Aanwezigen

Aanmelden? Afmelden? Zet je naam op de lijst! Als je ook wilt eten in de space kun je iets voor in de microbeep meenemen.

Ik kom wel

Ik kom niet

Ik maak meetinghap, wie eet er mee?

(hier naam en gerecht invullen).

Animo

Schrijf je op tijd in! Eet je mee? Gezellig! Maar dan help je ook met tafel dekken, schoonmaken en opruimen. Heb je je te laat of niet ingeschreven? Pech, dan eet je pas wanneer de rest genoeg heeft gehad, met het risico dat alles op is.

 • ...

Verslag

Meeting wordt geopend om 20:00 uur.

Update vanuit het bestuur Deelnemers per augustus: 55. Buurman heeft zich uitgeschreven.


Gedane zaken

Barbecue_25_juli_2017

Het regende, maar het was gezellig!


Komende zaken

04/08-08: SHA2017

Dit weekend.


30-09: Hack42_Synth_Night

De nieuwe directeur van de Helling komt ook die avond. Het zou leuk zijn als de nieuwe machines dan opgesteld staan. Janbee heeft een verzoek gedaan bij het bestuur om de mogelijk nieuwe ruimte beneden als stofhok in plaats van metaalhok in te richten, omdat er in het stofhok ook veel andere dingen staan die stof vangen. Dit moet nog besproken worden.


Lopende zaken

Projectreview

 • JanBee: is het aggregraat weer in elkaar aan het zetten. Er was verkeerd brandstof gebruikt waardoor de boel niet meer werkte.
 • JanBee: wil de Faucault slinger eind augustus/september ophangen in de Kapel. HJ heeft daar geen probleem mee maar de Escape room wel, daar wordt komende donderdag over gesproken.
 • JanBee: is ook bezig met het maken van een puntlasapparaat en zal dat over een week of twee meenemen.
 • Redhead: is nog bezig met de boekscanner. Het MDF werkt *censuur*, als je daar een schroef in draait wordt het hout alleen maar dikker...


Rondvraag

 • Ninji: 1... 2... 3... HALLO NINJI!! Ninji is a Indian student living in Emmerich. He has an interest in IOT and is currently doing his mastier thesis.
 • Bossa: hoe zit het met de vuilnisbakken tegenwoordig? Er is een nieuwe container, de sleutel hangt in het rode kastje bij de achterdeur. De container wordt iedere twee weken geleegd en als het vol is mogen we de zakken niet in het gebouw laten staan maar moeten we het zelf afvoeren.
 • JanBee: BugBlue zou domeinnamen registreren, is dat al gebeurt? BugBlue is niet aanwezig. Ritger biedt aan dit voor JanBee te doen vanavond.

Corvee

 • Vuilniszakken
 • Lounge en bar: vloer vegen

Meeting wordt gesloten om 20:20 uur.