Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Viering, retrogaming, hacking.: Awesome Retro 1 jaar verjaardag
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Awesome Retro banner 200x90cm preview new rotated logo like button-1.jpg
Naam Awesome Retro 1 jaar verjaardag
Locatie Hack42
Ruimte Lounge, Lezingenzaal, Hack42
Datum december 14, 2013 15:10:11 - december 14, 2013 23:42:42
Contact Stitch
Info Awesome Retro is 1 jaar
Voorzitter Stitch
Awesome Retro banner 200x90cm preview new rotated logo like button-1.jpg File:Awesome Retro banner 200x90cm preview new rotated logo like button-1.jpg


Let op: onderstaande wordt georganiseerd voor Awesome Retro vrijwilligers

Voor Hack42 deelnemers: we gebruiken die dag de Lezingenzaal, Keuken (vanaf middag tot na etenstijd).

Awesomeretro1jaarpartyuitnodiging.png

Op zaterdag 14 december viert Awesome Retro haar 1-jarig bestaan van de Stichting. Voor deelnemers van Hack42 is de space gewoon de space - sommige ruimtes soms.

Het feest is in Awesome Retro stijl: Met oude games om te spelen, authentieke equipment om op te lappen en wat tryouts zoals het werkend krijgen van de ZX Spectrum QL. Verder zijn er plannen om films uit de vorige eeuw te gaan kijken en ongeorganiseerde retro gaming competitietjes/speedruns te houden. En de werkende mega-nes-controller zal er natuurlijk ook zijn!

Deuren officieel open vanaf 14:00. Vanaf 15:00 beginnen de geplande onderdelen (Verwacht er echter niet al te veel officieels van hoor... ;)

Voor snoep en avondeten wordt gezorgd. En als je zelf iets lekkers mee wilt nemen, dan mag dat natuurlijk. Dranken kan je kopen tegen de normale hackerspace-prijzen bij de bar van Hack42, maar mag je uiteraard ook zelf meenemen. Voor taart wordt uiteraard ook gezorgd (this cake is not a lie)

Je partner, kinderen, ouders en/of huisdieren mogen ook mee, als je dat wilt.

Hack42 is goed te bereiken met de auto: https://hack42.nl/wiki/Routebeschrijving en heeft ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Met het OV is de space minder goed bereikbaar. Stuur dus een mailtje naar de lijst als je wilt carpoolen.

Als je eerder wilt komen, ben je uiteraard welkom om te helpen met de opbouw! Het zou tof zijn om wat mooie Awesome Retro aankleding aan de space te geven. Neem even contact op met stitch als je mee wilt helpen!

Tot 14 december!