Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Hamsteren: Containerdag 2
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
WaanzinnigeContainerdagen.png
Naam Containerdag 2
Locatie Hack42
Ruimte Zeecontainers
Datum 2022/11/26 11:00:00 - 2022/11/26 18:00:00
Contact BugBlue
Info Zeecontainers uitzoeken
WaanzinnigeContainerdagen.png File:WaanzinnigeContainerdagen.pngLETOP: DEZE DAG IS ALLEEN VOOR DEELNEMERS!!

Eind augustus heeft een klein team hard gewerkt en een eerste selectie-ronde gedaan. Resultaat is dat museumexpo nu volstaat met gave hardware, waarmee we de space kunnen inrichten. Van wat nu nog aan grote(re) dingen in de zeecontainers staat, is in principe geen plek meer voor. Ook omdat we weten dat er nog systemen zoals een Holborn in een thuisopslag staan, die we natuurlijk weer graag willen exposeren.

Zoals aangekondigd tijdens de afgelopen metameets, willen we onze deelnemers nu graag als eerste de kans geven om rond te neuzen in de containers en iets mee te nemen. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat het in de space wordt gezet als opslag of project. Nadat deelnemers de containers hebben doorzocht zullen externen de kans krijgen om eigenaar te worden van de resterende inhoud. We moeten, liefst voor het einde van het jaar, van de containers af om de kosten te drukken en ruimte te krijgen op de binnenplaats.

De uitpakkers waren bij de eerste ronde trouwens flink teleurgesteld over de grote hoeveelheid puzzels, ehh gedemonteerde systemen. Heeft iemand zin om een poging te doen om een klassieker te herstellen? De inhoud staat ook ergens in de containers. Houd er ook rekening mee dat veel beschimmeld of ondergezeken is (geweest) en nu al twee jaar in een zeecontainer staat te broeien. Het is daarom handig handschoenen mee te nemen.

We verwachten dat je persoonlijke projecten duidelijk labelt en mee naar huis neemt, we zien https://github.com/computermuseumarnhem/collectie als leidend en up to date.

LETOP: DEZE DAG IS ALLEEN VOOR DEELNEMERS!!

Wie