Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Activiteit: Naar de Bios: Sucker Punch
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
[[image:{{{Picture}}}|360x360px]]
Naam Naar de Bios: Sucker Punch
Locatie Ede, Cinemec
Datum april 1, 2011 21:30:00 - april 1, 2011 23:50:00
Contact RickDeckardt
Info Naar de bios!
{{{Picture}}} File:{{{Picture}}}Property "Event Picture" (as page type) with input value "File:{{{Picture}}}" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.


Sucker Punch

http://cinemec.nl/00/cinemec/1_1/film/30/1520/lees_verder.html

 • Releasedatum: 24 maart 2011
 • Genre: Avontuur \ Actie
 • Regisseur: Zack Snyder
 • Cast: Emily Browning, Jon Hamm, Vanessa Hudgens, Jenna Malone
 • Lengte: 110 minuten
 • Website: Officiële website

Sucker Punch is een spectaculair actie-avontuur dat ons meesleept in de levendige verbeelding van het jonge meisje Baby Doll. Geregisseerd door Zack Snyder, bekend van Dawn of the Dead, Watchmen en 300.

In haar dromen maakt Baby Doll ongelooflijke avonturen mee, die de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen. Ze is tegen haar wil opgesloten, maar Baby Doll (Emily Browning) heeft een grote overlevingsdrang. Ze is vastberaden te vechten voor haar vrijheid en ze haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot, dat in de handen ligt van Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) en High Roller (Jon Hamm). Samen met de uitgesproken Rocket (Jena Malone), de geslepen Blondie (Vanessa Hudgens), de extreem loyale Amber (Jamie Chung) en de terughoudende Sweet Pea (Abbie Cornish) gaat Baby Doll de strijd aan. De meiden komen in een fantastische oorlog terecht, waarin ze vechten tegen alles wat hun pad kruist: van samoerai tot slangen. Ze hebben hiervoor een indrukwekkend virtueel wapenarsenaal tot hun beschikking. Samen moeten ze beslissen wat ze bereid zijn op te offeren om te overleven. Met de hulp van een wijze man (Scott Glenn), kan hun ongelooflijke reis, als ze slagen, hen bevrijden.

Wie o wie gaat er mee?

De film start om 22:00u, om 21:30 gaan we met z'n allen in de rij voor kaartjes.

 1. RickDeckardt
 2. Flar
 3. BugBlue
 4. Lurwah
 5. CookieMonster
 6. 8.