Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Spacecammetje
Dit is een object wat al-dan-niet meegaat met de Verhuizing. Ga naar Verhuisbaar voor een overzicht en om meer zulke pagina's toe te voegen
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Spacecammetje Picture.png
Naam Spacecammetje
Huidige locatie Moem
Bestemming Moem (meegenomen)

Laat op deze pagina een notitie achter:

  • Als je kan uitleggen waarom het cool is om in de nieuwe space te hebben
  • Als dit object van jou is (en je het dus komt ophalen ipv dat we het gaan verhuizen)
  • Als je dit object wil adopteren wanneer het niet verhuisd wordt
  • Als je weet waarom dit niet de moeite waard is om te verhuizen
  • Als je iets anders nuttigs weet :D

Zet je naam/nick er even bij.

File:Spacecammetje_Picture.png

Was ooit in gebruik als Spacecam, maar de gallery is al lang verdwenen en tegenwoordig heeft iedereen een goede camera op hun telefoon.

Moem Picture.jpg Moem Moem

Wie?: Doener, maker, prutser. Tevens co-oprichter.

Projecten: Adams, Butterfly Puzzle, DraeckDisplay, Seal of Approval, Koken met Mate, Hackerspaces Hookup, Keuken bouwen, Makerspaces Contest, All spice, no sugar, Avondvoederhuisje, Band of Infinite Authority, Battle of the Bugs, Bestekprojek, BitsBots knutselen, Coole shi(r)t(s), CouchFaceLift, Cybersecurity for the Trumped, Geeky Tree, Koepelkasje, De Kop van Chriet. 1-aprilgrap., LackRackPlakHack, Maanklok (Lunar Clock), OBCZ Zuidspoor, On Air, PLA to coins, RetroRol, Solar Luchter, Strijklicht, WC-plafonds: EvilMadLoo, WTFBBQ, Wall of Welkom, WhatTheHelmet

Madskills:

Klik voor meer info...
zegt: ik mis de gallery en de Spacecam. Het was makkelijk en openbaar. Al die foto's op camera's zijn niet zichtbaar behalve als iemand daar speciaal moeite voor gaat doen. Ik zeg niet dat deze camera de beste optie is, maar deze of een vervanger zou wel degelijk een functie hebben. En een nieuwe gallery moet toch een koud kunstje zijn.

Spider Picture.jpg Spider Spider

Wie?: Secretaris, Gast

Projecten: nog geen

Madskills:

Klik voor meer info...
Als er iemand is die dat wil oppakken, is dat weer mogelijk. Maar vooralsnog is er niemand geweest die dat wil doen. Ik zou zeggen, vraag het eens via de mailinglijst!