Uit Hack42
Versie door Stoneshop (overleg | bijdragen) op 18 jun 2012 om 14:23
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De spacefoon verzorgt een inkomende verbinding naar de gated community.

06 - 17 988 509

Bel nu, we zitten voor u klaar!
(als we open zijn)

Spacefoon incarnatie 2

Als voorbereiding op Spacefoon 2.0 is er nu de tweede spacefoon (RC1) incarnatie verschenen als een DECT opstelling. Het basisstation is gekoppeld aan een T-Mobile Web'n'walk (Option GlobeSurfer II) portable hotspot. In de toekomst zullen nog een aantal handsets gekoppeld worden die in de labs en de bibliotheek geplaatst zullen worden, eventueel nog uitgebreid met een centrale en meerdere basisstations.

Het opladen van deze nieuwe incarnatie is een stuk eenvoudiger door het docking station. Dit docking station staat op de bar. De GSM-ontvangst is ook merkbaar beter; dit was een van de redenen om Spacefoon 1 te upgraden.

Spacefoon2 dect.jpg Spacefoon2 wnw.jpg

Spacefoon incarnatie 1

De eerste incarnatie spacefoon is een Nokia 3310. Deze onverwoestbaar gebleken telefoon is jaren lang, dag in, dag uit, mishandeld geweest door Stitch Picture.jpg Stitch Stitch

Wie?: Oud penningmeester & Wiki + Wordpress Admin & Promotie

Projecten: Hackerspace Magazine, Toilethumor, ALL the Consoles, Cheesy3DLogo, Luisterboek Responsible Disclosure, ConsoleSwitchBoard, Open Administratie, Open Heatmap, Polaroids, Siteheader, SpaceBlogs, Supply kratten, The Internet, Web 1.0 Image Museum, Wiki Haxoring, Infotablets, Theeflood()

Madskills: DJ, Apple

Klik voor meer info...
en nog steeds bruikbaar. Er zit zelfs een extra grote accu in zodat lange telefoongesprekken mogelijk zijn. Opladen gaat via USB, en hij is voorzien van een stukje ijzer, waardoor hij op magnetische oppervlaktes is te bevestigen.

De eerste generatie spacefoon was te vinden achter de bar, boven de barcode scanlijst.

Spacefoon1 front.jpg Spacefoon1 back.jpg

Voorwaarden gebruik

  • De telefoon is alleen voor inkomende gesprekken.
  • Alleen in geval van nood mag de telefoon gebruikt worden om 112 of 0800-8844 (dus 112) te bellen.