Uit Hack42
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 4: Regel 4:
  
 
14. Werkzaamheden (solderen/zagen) in de daarvoor bestemde ruimtes -> of buiten
 
14. Werkzaamheden (solderen/zagen) in de daarvoor bestemde ruimtes -> of buiten
 +
 +
Ik denk dat het handig is om de belangrijkste huisregels uit deze lijst te liften en op eoa wijze kenbaar te maken aan bezoekers. Het idee hierachter is dat er veel (grappige) onzin in deze lijst staat en je kan niet verwachten dat mensen die kort op bezoek zijn toch de tijd nemen om deze hele lijst te lezen. Voorstel is daarom om de belangrijkste regels (bijv. 29., 35., etc.) op een korte lijst te zetten of via pictogrammen ( (C) [[Gebruiker:Moem|Moem]] ) duidelijk te maken. [[Gebruiker:Lurwah|Lurwah]] feb 22, 2011 22:02 (CET)

Versie van 22 feb 2011 22:02

5. Overige spullen moeten correct gelabeled zijn, anders mag iedere deelnemer het gebruiken -> maximum aan grootte en aantal niet-krat-objecten?

12. Gereedschappen blijven in de space mits ze van de space zijn -> #DEFINE parkeerplaats space // for purposes of knutselen aan helicopters, motorvoertuigen en andere projecten waarbij het technisch, logistiek of esthetisch niet wenselijk is dat dit binnen in het pand plaatsvindt. Gereedschap dient na gebruik gedecontamineerd te worden.

14. Werkzaamheden (solderen/zagen) in de daarvoor bestemde ruimtes -> of buiten

Ik denk dat het handig is om de belangrijkste huisregels uit deze lijst te liften en op eoa wijze kenbaar te maken aan bezoekers. Het idee hierachter is dat er veel (grappige) onzin in deze lijst staat en je kan niet verwachten dat mensen die kort op bezoek zijn toch de tijd nemen om deze hele lijst te lezen. Voorstel is daarom om de belangrijkste regels (bijv. 29., 35., etc.) op een korte lijst te zetten of via pictogrammen ( (C) Moem ) duidelijk te maken. Lurwah feb 22, 2011 22:02 (CET)