Uit Hack42
< Gebruiker:Moem
Versie door Lurwah (overleg | bijdragen) op 17 mei 2024 om 12:06 (Lurwah heeft pagina Wegwijzers hernoemd naar Gebruiker:Moem/Wegwijzers)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Project: Wegwijzers
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Schroefje24.png
Wegwijzers Picture.jpg

Wegwijzers

Naam Wegwijzers
Door Moem
Status Afgerond
Madskillz Kliederen met verf
Doel / Omschrijving
Borden maken die aangeven wat er in de diverse kamers te vinden is
Alle Projecten - Project Toevoegen
File:Wegwijzers_Picture.jpg noez


Overhead.png Hangende lading
  • EN: Overhead load
  • DE: schwebender Last

Wat

"Space is big. You just won't believe how vastly, hugely, mind- bogglingly big it is. I mean, you may think it's a long way down the road to the chemist's, but that's just peanuts to space."

Voor bezoekers kan het dus onduidelijk zijn wat er allemaal te vinden en te doen is in de space. Door duidelijke bordjes bij de diverse ruimten te hangen is dit probleem eenvoudig op te lossen.

Hoe

Moem heeft sjablonen geregeld van belettering die bij de Hack42 huisstijl past. Op houten planken wordt eerst een traanplaat motief gespoten, waarna er potloodlijntjes worden getrokken waarop de letters kunnen worden geplaatst. Rekening houdend met de hoogte van de letters, is het mogelijk om twee regels tekst op een plank te schilderen.

De verf voor de belettering is op waterbasis en kan redelijk eenvoudig schoongemaakt worden, indien noodzakelijk. Het is belangrijk om vooral niet te veel verf te gebruiken; eerst de tip van de kwast iets in de verf dopen en deze vervolgens uitstrijken op een stuk papier zou voldoende moeten zijn.