Uit Hack42
Versie door Lurwah (overleg | bijdragen) op 27 jan 2011 om 22:36
Ga naar: navigatie, zoeken

We zijn hard op zoek naar deelnemers. Wil je kennis en ervaring delen door leuke activiteiten en projecten te ondernemen? Wil je in contact komen met technische creatievelingen en creatieve techneuten? Word dan deelnemer van Hack42.

Als deelnemer krijg je dagelijkse toegang tot de ruimte (is er sinds kort), een eigen plaats(je) om spullen op te bergen, kortingen bij activiteiten en heb je altijd een streepje voor.

Deelnemer worden

Wil je deelnemer van Hack42 worden, stuur dan je NAWgegevens met je telefoonnummer en nickname naar: bestuur@hack42.nl. Geef hierbij ook aan of je hack42.nl-emailaliases wilt, voornaam.achternaam@hack42.nl en nickname@hack42.nl wordt dan doorgestuurd naar je eigen mailadres.

Voorwaarden

Deelnemer ben je tot tenminste het eind van het ieder jaar dat je deelnemer bent. Voorbeeld: Stel je wordt deelnemer in april 2011, je zegt op in oktober 2012, dan ben je tot aan december 2012 deelnemersbijdrage verschuldigd. Details staan in de statuten.

We zijn nog aan het kijken naar mogelijkheden voor proef-deelname en dergelijke, zodat je je niet zomaar ergens aan verbindt. Op bezoek komen is nooit een probleem, als je dat van tevoren regelt. We hebben dit zo geregeld vanwege begrotingen en risicodekking.

Voor iedereen gelden onze huisregels.

Bijdrage

Zolang we nog geen ruimte hadden vroegen we een bijdrage van 15 euro per maand. Nu we een ruimte hebben is dit 25 euro per maand.

We vragen om per kwartaal te betalen, dat geeft minder administratieve overhead. Als dat lastig is, is per maand of half jaar ook mogelijk, maar liever niet.

We zijn ook aan het kijken naar de mogelijkheden voor een partner-deelname (partner betaalt de helft) en studenten-deelname (= korting).

De bijdrage wordt uitgegeven aan huur van de ruimte, inkoop van materialen en voorzieningen. Bankgegevens staan op de Contact pagina.

Contact houden

Ons hoofdcommunicatiekanaal is te vinden op IRC, netwerk: irc.oftc.net, kanaal: #hack42 (Als je mIRC of een ander geschikt IRC-programma hebt geinstalleerd kan je op de link klikken) Kom vooral langswaaien!

Daarnaast gebruiken we deze wiki. Daarop houden deelnemers projecten bij en hebben grote projecten hun eigen sectie. Zie ook Voor nieuwe wiki gebruikers.

Schrijf jezelf vooral in op de (low-volume) mailinglist. We hebben ook een linkedin hack42 groep om lid van te worden. Onze aanwezigheid op Facebook mag ook niet onvermeld blijven.