Uit Hack42
Versie door Lurwah (overleg | bijdragen) op 6 feb 2011 om 23:07
Ga naar: navigatie, zoeken

Introductie

Een nieuwe activiteit op de juiste manier toevoegen kan je met de hulp van deze pagina. De meeste dingen die genoemd worden op deze pagina zijn triviaal, toch gebruiken we dit geheugensteuntje om je snel op weg te helpen. Een ander voordeel is dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe het meestal gaat

Een activiteit toevoegen begint meestal met een animocheck. Deze zou je zelf al uitgevoerd kunnen hebben; dit komt neer op een activiteit aanmaken zonder datum. Wanneer er voldoende animo is, dan kan je beginnen met inplannen. Hou met plannen rekening met de reserveringen van bepaalde ruimtes; zorg dat je activiteit gebeurd in toepasselijke samenspraak met andere leden.

Wat voor activiteiten zoeken we?

We staan open voor veel mogelijkheden, en gaan uit van activiteiten waarbij kunst, techniek en mens samenkomen. Omdat een hackerspace geen vast gedefinieerd begrip is, staan we ook open voor andere activiteiten. Toch; denk bij het toevoegen o.a. aan de relevantie van de activiteit met betrekking tot een hackerspace. Bij twijfel kan je altijd iemand vragen die al langer lid is.

Get on with it!

Bij het toevoegen van een event zal deze automatisch verschijnen op de Hack42_Wiki en Activiteiten pagina's. Dit kan soms een minuut of twee duren. Het toevoegen van een nieuwe activiteit begint met een naam; bedenk een originele naam, eentje die nog niet in gebruik is. Dit wordt meteen de thuispagina van je activiteit; dus denk aan herkenbaarheid en originaliteit. Mocht je een naam invullen die al bezet is, dan wordt er een formulier getoond waarop je de gelijknamige-bestaande activiteit kan wijzigen; dit is een eigenschap van de wiki; ga dus terug en bedenk een nieuwe naam.

Activiteit toevoegen

Vul de naam in van de activiteit die je wil organiseren, de rest volgt vanzelf.


Protips

  • Zorg dat de naam van het event origineel is om verwarring te voorkomen.
  • Voor een animocheck laat je de startdatum leeg.
  • Wees zorgvuldig met invullen.